Bodytec Business Club

In De Haagse Zwaan in Den Haag

De Bodytec workout van de Bodytec Business Club is een revolutionaire en efficiënte total body weerstandstraining waarmee je in 20 minuten per een strakker lichaam kan krijgen.

Deze training volgt u door middel van de Miha-Bodytec apparatuur. De trainingsmethode maakt gebruik van Electrische spierstimulatie (EMS-Electrical Muscle Stimulation) en wordt al sinds jaar en dag in de fysiotherapie toegepast. Dit principe werd verder ontwikkeld en daardoor kan ook de 'normale' sporter er zeer efficiënt gebruik van maken.

De Bodytec training is effectiever dan reguliere krachttraining; het volledige lichaam wordt in één keer getraind, ook dieper liggende spieren worden versterkt en zowel de doorbloeding als het metabolisme van het lichaam worden verbetert. Deze unieke vorm van personal training is nu te volgen bij de Haagse Zwaan in Den Haag. 

Wilt u meer weten over EMS-training, de Miha-Bodytec en de snel te boeken resultaten met deze methode? Boek dan vrijblijvend een proefles. 
Vraag direct een Bodytec proefles aan

Wat is bodytec training?

Hierboven hebben we al een tipje van de sluier opgelicht, maar de Bodytec training is een vorm van EMS-training. Deze vorm van elektrostimulatie is afkomstig vanuit de fysiotherapie en de topsport. Hier werd de methode ingezet voor het herstel van blessures, bij revalidatie of om nog meer trainingseffect te creëren. Het is een techniek die gebaseerd is op wetenschappelijke inzichten.

Het lichaam stuurt miljoenen elektrische signalen via het zenuwstelsel naar de spieren om te kunnen bewegen en te sporten. De Miha-Bodytec apparatuur stuurt dezelfde lichaamseigen elektrische impulsen. De spieren herkennen diezelfde impulsen en de spier spant zich sneller en sterker aan dan tijdens een gewone training. Je kunt daardoor efficiënter trainen, omdat de spieren vollediger worden aangesproken. Met een bodytec training worden 90% van de spiervezels in het lichaam aangespannen. Normaal zou dit maar 40-50% zijn.

Full body workout in 20 minuten

Door middel van het speciale vest worden de 8 belangrijkste spiergroepen tegelijk getraind. Het hele lichaam wordt tegelijkertijd getraind - en niet diverse spiergroepen achter elkaar, zoals in de sportschool - zodat de Bodytec training al in 20 minuten volledig afgerond kan worden. Ook is het zo dat de belasting op de gewrichten erg klein is. Zo kun je de spieren trainen zonder de gewrichten te overbelasten. Met name laag belastbare personen, ouderen en personen die kampen met rugklachten vinden dit een hele prettige manier van sporten en bewegen. De training heeft dus een effect op de spieren, zonder de harde impact op de gewrichten.

Voor de dames is er nog een toegift.

De bodytec training stimuleert ook de huiddoorbloeding met als effect zichtbare huidverbetering.


            Waarom EMS Training met de Miha-Bodytec?

  • Full body workout in slechts 20 minuten
  • Stimulatie bloedsomloop en metabolisme
  • Bevordert en ondersteunt het lichaam om af te vallen
  • Effectiever en tijdbesparender dan reguliere krachttraining
  • Helpt bij revalidatie en blessures (ook het voorkomen hiervan)
  • Verbetert de huid structuur en lichaamscontouren
  • Zeer geringe belasting op en in de gewrichten

De bodytec training is niet alleen beschikbaar voor organisaties uit Den Haag; ook kunt u de workout volgen als uw bedrijf uit omringende steden als Rijswijk, Naaldwijk, Delft, Nootdorp, Voorburg en Scheveningen komt.

Succesvolle Bodytec training verhalen

Diverse topatleten maken gebruik van de EMS-training met de Miha-Bodytec. Zo grijpen Usain Bolt en Rafael Nadal regelmatig terug op deze vorm van elektrische spierstimulatie, maar heeft ook Bayern München het opgenomen in haar trainingsregime. Daarbij gebruiken celebraties als Sylvie Meis en topmodellen als Irina Chebotaeva de Miha-Bodytec om dat slanke strandlichaam te krijgen.

Kortom: een full body workout, geschikt voor zowel het reduceren van vet als het opbouwen van spiermassa, geschikt voor zowel beginners als topsporters en zeer tijdsefficiënt. Dit blijkt ook uit diverse wetenschappelijke onderzoeken. 

Wetenschappelijke onderzoeken naar de Miha Bodytec

Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben de werking van de Miha-Bodytec bewezen. Bij 88% van de participerende personen werden bestaande rugklachten verminderd. 50% hiervan waren na 6 weken training met de Miha-Bodytec zelfs geheel pijnvrij.

Een ander onderzoek heeft aangetoond dat de EMS-training met de Bodytec methode een duidelijk meetbaar, positief effect had op het vergroten van de spiermassa en het reduceren van het abdominale (buik) vet. Dit onderzoek werd verricht over een periode van 12 maanden, met slechts 3 sessies per 14 dagen, en een full body workout van 18 minuten per sessie.Vraag direct een Bodytec proefles aan