BODYTEC TRAINING DELFT

Bodytec training Delft

De Bodytec Business Club maakt het mogelijk om nu ook in de omgeving van Delft een bodytec training te volgen. In 20 minuten kun je nu al dezelfde resultaten boeken als met 3 uur je uiterste best doen in de sportschool. Hoe?De bodytec training in Delft volg je op de Miha-Bodytec, welke gebruikmaakt van Elektro Musculaire Stimulatie (EMS). Deze EMS-training is overgewaaid vanuit de fysiotherapie en wordt sinds enkele jaren al toegepast in de topsport. De training is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en werd tot voor kort alleen nog maar gebruik om te herstellen van blessures. Nu is de bodytec training ook beschikbaar voor particulieren. 

Ben je benieuwd? Boek dan hieronder een proefles!

Hoe werkt de bodytec training?

De bodytec training in Delft is een vorm van EMS-training,. Je krijgt een vest aangemeten die wordt aangesloten op de Miha-Bodytec. Wanneer je je spieren aanspant, zendt het lichaam miljoenen elektrische signalen via het zenuwstelsel naar de spieren. Dit zijn signalen die je dagelijks gebruikt tijdens het sporten, maar ook tijdens het lopen.

Wanneer je de bodytec training volgt, worden deze zelfde elektrische impulsen gesimuleerd, maar dan op gekanaliseerde wijze. De spieren herkennen deze 'natuurlijke' signalen, waardoor de spier sneller en heviger wordt aangespannen. Door deze EMS-training kun je efficiënter sporten. Zo worden ruim 90% van de spiervezels aangespannen, waar dit percentage bij een normale training tussen de 40 en 50% ligt.  

Hoe kan de training al in 20 minuten afgerond worden?

Nu rest je natuurlijk de vraag hoe het kan dat de bodytec training in slechts 20 minuten is af te ronden. Dit is mogelijk door het feit dat je door het speciale vest de 8 belangrijkste spiergroepen in één keer traint, waar je deze spiergroepen in de sportschool los van elkaar traint. Dit maakt dat je de EMS-training op de Miha-Bodytec ook ruim 8 keer zo snel voltooid als een normale workout. Ideaal voor in de pauze - ook als je in Delft gelegen bent.  

Bodytec training voor uw organisatie uit Delft

De Bodytec Business Club is een ideale omgeving om met jouw organisatie uit Delft een bodytec training te volgen. Doordat de bodytec training op de Miha-Bodytec in ruim 20 minuten is te volbrengen, zorgt dit ervoor dat je jouw workout voortaan in de pauze tussen de middag kunt doen. Daarbij bieden wij diverse voordelen voor bedrijven - ook uit Delft. Wil je meer weten over een zakelijke bodytec training bij de Bodytec Business Club, laat dan je gegevens hieronder achter.  

Direct contact opnemen