BODYTEC TRAINING NAALDWIJK

Bodytec training Naaldwijk

Ook in de buurt van Naaldwijk kun je tegenwoordig gebruik maken van de unieke bodytec training. De Bodytec Business Club maakt het mogelijk om deze innovatieve EMS-training te volgen op de Miha-Bodytec. Met deze weerstandstraining kun jij er al in 20 minuten voor zorgen dat je een fitter en strakker lichaam krijgt. Dit maakt de bodytec training uniek in zijn soort.

Wil jij direct een bodytec proefles volgen in de omgeving van Den Haag? Vraag deze hieronder dan direct aan!

Hoe werkt de bodytec training?

De bodytec training in Naaldwijk is een unieke en innovatieve full-body weerstandstraining, waarmee in 20 minuten dezelfde resultaten behaalt als met een 'normale' full-body workout van 3 uur. De Miha-Bodytec maakt gebruik van Elektro Musculaire Stimulatie (EMS), waarmee lichaamseigen elektrische impulsen worden gesimuleerd om de spiervezels stimuleren.

De bodytec training is afkomstig uit de fysiotherapie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. De training zorgt ervoor dat ruim 90% van de spiervezels worden aangespannen, tegenover 40 tot 40% bij een normale workout. Niet alleen zorgt dit voor een snellere spieropbouw, ook zorgt de EMS-training voor een stimuleren van zowel bloedsomloop als stofwisseling.  

De voordelen op een rij

  • Full-body workout in 20 minuten

  • Stimulatie van 90% van de spiervezels

  • Meerdere spiergroepen tegelijkertijd trainen

  • Stimulatie bloedsomloop en metabolisme

  • Minimale belasting gewrichten

  • Revalidatie van- en voorkomen van blessures

Zakelijke bodytec training in Naaldwijk

De Bodytec Business Club biedt diverse voordelen voor bedrijven en organisaties in en om Naaldwijk. Niet alleen profiteer je van zakelijke voordelen, ook is het een uitermate zinvolle invulling van je pauze. Al in 20 minuten wordt de EMS-training op de Miha-Bodytec afgerond, waardoor je snel weer terug bent. Hierdoor hoef je niet na je werk alsnog de sportschool in te duiken.

Ben je benieuwd wat de zakelijke voordelen voor organisaties uit Naaldwijk zijn bij de Bodytec Business Club? Laat je gegevens hieronder achter en wij komen hier zo snel mogelijk op terug.  

Direct contact opnemen