BODYTEC TRAINING NOOTDORP

Bodytec training Nootdorp

Door de Bodytec Business Club kun jij nu ook in de omgeving van Nootdorp de innovatieve bodytec training volgen. 'Aangesloten' op de Miha-Bodytec kun je door middel van de EMS-training nu al in 20 minuten dezelfde resultaten bereiken als met 3 uur voluit gaan in de sportschool.

De bodytec training werd voorheen alleen gebruikt in de fysiotherapie en door enkele topsporters (waaronder de selectie van Bayern München) maar is tegenwoordig door ons allen te gebruiken. Wil je weten wat deze unieke workout in de omgeving van Nootdorp voor je kan betekenen, en wil je snel fit worden, vraag dan hieronder direct een proefles aan.

Elektro Musculaire Stimulatie

Het unieke concept waar de Bodytec Business Club in Nootdorp gebruik van maakt, is Elektro Musculaire Stimulatie (EMS). Wanneer men zijn of haar spieren gebruikt, zenden de hersenen miljoenen kleine elektrosignalen naar de specifieke spiergroep, die hier vervolgens op reageert.

De EMS-training op de Miha-Bodytec zendt hetzelfde soort signalen naar alle spiergroepen, alleen stimuleert deze niet de normale 40% van de spiervezels, maar loopt dit getal op tot ruim 90%. Hierdoor wordt niet alleen in korte tijd spierweefsel opgebouwd, maar wordt ook de stofwisseling gestimuleerd en de huid verstevigd. Daarbij ontstaat er met de bodytec training weinig tot geen belasting op de gewrichten.

Voordelen van de bodytec training op een rij

  • Full-body workout in 20 minuten

  • Meerdere spiergroepen tegelijk

  • Vollediger stimulatie spiervezels

  • Stimulatie bloedsomloop en metabolisme

  • Minimale belasting gewrichten

  • Helpt bij herstel en voorkomen van blessures

Mogelijkheden voor bedrijven uit Nootdorp

De Bodytec Business Club biedt ook diverse mogelijkheden voor bedrijven en organisaties uit Nootdorp. Zo brengt het diverse fiscale voordelen met zich mee wanneer je met jouw bedrijf de bodytec training volgt. Daarbij is de workout van 20 minuten ideaal om tussen de middag in de pauze te volgen. Op deze manier kun je na werk direct naar huis en blijf je toch fit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het volgen van een zakelijke bodytec training voor jouw bedrijf uit Nootdorp? Laat hieronder je gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.  

Direct contact opnemen