BODYTEC TRAINING RIJSWIJK

Bodytec training Rijswijk

Wilt je ook gebruik maken van de innovatieve bodytec training in de buurt van Rijswijk? De Bodytec Business Club maakt het mogelijk om binnen 20 minuten een full body workout uit te voeren. Je wordt 'aangesloten' op de Miha-Bodytec apparatuur, welke gebruikmaakt van Elektro Musculaire Stimulatie (EMS). Deze unieke vorm van EMS-training is niet langer alleen voor topsporters, maar beschikbaar voor iedereen.

Wanneer je gebruikmaakt van onze bodytec training in Rijswijk, zet je jouw training effectiever in dan bij een 'normale' krachttraining. Het volledige lichaam wordt namelijk in één keer getraind (full-body workout). Daarbij worden ruim 90% van de spiervezels gestimuleerd, waar dit normaalgesproken maximaal de helft van de spiervezels is. Wil je de EMS-training op de Miha-Bodytec zelf ondervinden? Boek vrijblijvend een proefles!

Hoe werkt de bodytec training?

We hebben er hierboven al kort over verteld, maar de bodytec training betreft een innovatieve en unieke workout. Door middel van Elektro Musculaire Stimulatie worden spieren in het gehele lichaam gestimuleerd. De training is afkomstig uit de fysiotherapie, maar wordt sinds jaar en dag toegepast door topsporters als Rafael Nadal en de selectie van Bayern München. De elektrische signalen lijken op dezelfde lichaamseigen elektrische impulsen die het lichaam bij een normale workout naar de spieren toezendt. Het enige verschil is de snellere en sterke aanspanning van de spieren, waardoor de bodytec training nog effectiever is. Hieronder staan enkele voordelen van onze bodytec training in Den Haag opgesomd.

Voordelen van onze EMS-training bij Rijswijk

  • Volledige workout in slechts 20 minuten

  • Stimulatie van zowel bloedsomloop als stofwisseling

  • Helpt bij revalideren en het herstel van blessures

  • Verbetering huidstructuur en lichaamscontouren

  • Minimale belasting van gewrichten

Training voor uw organisatie uit Rijswijk

De Bodytec Business Club biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven in en om Rijswijk op de Miha-Bodytec. Wordt fit met je collega's en volg de EMS-training in uw pauze, zodat je na jouw werk direct naar huis kan. De tijdsefficiënte full-body workout is binnen 20 minuten afgerond, waardoor het de ideale activiteit voor tussen de middag is.

Wil je ook gezamenlijk met uw collega's uit Rijswijk genieten van de voordelen van de bodytec training? Boek een proefles of laat je gegevens hieronder achter!

Direct contact opnemen