BODYTEC TRAINING SCHEVENINGEN

Bodytec training Scheveningen

Volg de bodytec training in de buurt van Scheveningen en wordt fit in maar 20 minuten. De Bodytec Business club introduceert jou met de Miha-Bodytec, waarmee je ruim acht keer zo snel een full-body workout volgt als met een 'normaal' trainingsregime. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke en innovatieve EMS-training (Elektro Musculaire Stimulatie).

Voorheen werd de bodytec training alleen toegepast in de fysiotherapie en incidenteel door topsporters, maar tegenwoordig kun jij ook in de omgeving van Scheveningen profiteren van de diverse voordelen die de Miha-Bodytec met zich meebrengt. Wil je meer weten over de EMS-training? Lees hieronder verder, of ondervind het en boek direct een proefles!

EMS-training: een uniek concept

De Bodytec Business Club bij Scheveningen maakt gebruik van een uniek concept: Elektro Musculaire Stimulatie, ook wel EMS-training genoemd. Wanneer je je spieren traint (of alleen maar beweegt), zenden je hersenen miljoenen kleine elektrosignalen naar de spiergroep die hiervoor aangesproken dient te worden.

Wanneer je de EMS-training op de Miha-Bodytec volgt, worden deze elektrosignalen gesimuleerd, waardoor de spieren denken dat ze zich aan moeten spannen. Door de gerichte signalen wordt alleen ruim 90% van de spiervezels gestimuleerd, waar dit normaalgesproken rond de 40 á 50% ligt. Daarbij heeft de bodytec training van de Bodytec Business Club bij Scheveningen nog vele andere voordelen.

Voordelen van de Miha-Bodytec

  • Full-body workout in 20 minuten

  • Stimulatie van alle 8 grote spiergroepen

  • Vollediger en diepere stimulatie van spieren

  • Stimulatie van zowel bloedsomloop als stofwisseling

  • Lagere belasting gewrichten

  • Verbetert lichaamscontouren

Bodytec training voor bedrijven uit Scheveningen

Ook voor bedrijven uit Scheveningen biedt de Bodytec Business Club diverse mogelijkheden. Profiteer van diverse voordelen en volg de bodytec training samen met je collega's. De EMS-training op de Miha-Bodytec is bovendien in 20 minuten af te ronden, waardoor het de ideale bezigheid is in je pauze. Hierdoor heb je je dagelijkse (of wekelijkse) workout, maar kun je na je werk wel direct naar huis.

Wil je meer weten over de bodytec training voor bedrijven en organisaties uit Scheveningen? Laat hieronder je gegevens achter en de Bodytec Business Club neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Direct contact opnemen