BODYTEC TRAINING VOORBURG

Bodytec training Voorburg

De Bodytec Business Club maakt het nu ook mogelijk om in de omgeving van Voorburg gebruik te maken van de innovatieve bodytec training op de Miha-Bodytec. Deze unieke training maakt het mogelijk om in 20 minuten een full-body workout te volgen, vergelijkbaar met 3 uur lang fitnessen in de 'normale' sportschool.

Waar de bodytec training voorheen alleen werd gebruikt ter ondersteuning van de revalidatie, wordt de Miha-Bodytec tegenwoordig ook ingezet om fitter te worden. 

Ben je benieuwd wat deze EMS-training voor jou kan betekenen? Lees hieronder verder of boek direct een proefles!

Hoe werkt de bodytec training?

Wanneer je de bodytec training in Voorburg volgt, maak je gebruik van Elektro Musculaire Stimulatie, ook wel EMS-training genoemd. Op het moment dat je wilt bewegen, stuurt je lichaam miljoenen kleine elektrosignalen naar de betreffende spiergroep, waarop de spieren in actie komen.

Wanneer je staat 'aangesloten' op de Miha-Bodytec, stuurt je lichaam eenzelfde soort signalen naar deze spiergroepen. Er zijn alleen twee grote verschillen ten opzichte van een normale spierstimulatie.

Allereerst maakt de EMS-training het mogelijk alle 8 de grote spiergroepen tegelijkertijd aan te pakken, voor een zogeheten full-body workout. De enorme tijdsbesparing van de bodytec training ten opzichte van een normale workout valt hier ook door te verklaren.

Het andere grote voordeel van de Miha-Bodytec zit in de manier waarop de spieren worden gestimuleerd. Wanneer je je spieren in de sportschool aanspreekt, wordt gemiddeld 40 tot 50% van de spiervezels gestimuleerd. Bij de bodytec training loopt dit percentage op tot ruim 90% van de spiervezels.  

Voordelen van EMS-training op de Miha-Bodytec

  • Tijdsefficiënt

  • Meerdere spiergroepen tegelijkertijd

  • Vollediger stimulatie spiervezels

  • Verbetert bloedsomloop en stofwisseling

  • Lagere belasting gewrichten

  • Voorkomt blessures en helpt bij herstel

Mogelijkheden voor bedrijven en organisaties uit Voorburg

Komt jouw bedrijf of organisatie uit de omgeving van Voorburg. Dan zijn er ook zakelijk gezien mogelijkheden om de bodytec training te volgen - tot wel 4 personen tegelijkertijd.

De Bodytec Business Club biedt diverse (financiële) voordelen voor organisaties die de EMS-training willen volgen. Daarbij is de full-body workout van 20 minuten de ideale invulling voor in de pauze. Wil je meer weten over de bodytec training voor jouw bedrijf uit Voorburg? Laat hieronder je gegevens achter en bespreek de mogelijkheden!

Direct contact opnemen