PERSONAL TRAINING DELFT

Personal training Delft

Maak gebruik van een revolutionaire personal training bij Delft, afkomstig uit de fysiotherapie. Samen met uw personal trainer gaat u aan de slag met de EMS-training op de Miha-Bodytec, waarmee u ruim acht keer zo snel resultaat boekt. De bodytec training maakt het mogelijk om in slechts 20 minuten een full-body workout te voltooien, die gelijkstaat aan een intensieve training van 3 uur. Heeft u geen uren per week vrij, maar wilt u wel fit worden? Dan biedt de personal training van de Bodytec Business Club bij Delft u een unieke mogelijkheid.

Wilt u meer weten over de training? Lees dan hieronder verder of boek gelijk een proefles bij uw coach.

Unieke personal training

De Bodytec Business Club biedt niet zomaar een personal training bij Delft. In een zeer kort programma met uw coach boekt u enorme resultaten. De Miha-Bodytec zorgt namelijk niet alleen dat u in 20 minuten een full-body workout kunt voltooien, ook stimuleert het ruim 90% van de spiervezels, waar dit bij een normale training slechts 40 tot 50% is. Dit zijn niet de enige voordelen van een personal training op de Miha-Bodytec. Wij hebben ze voor u op een rij gezet:

  • Een full-body workout in 20 minuten.

  • U traint alle 8 spiergroepen tegelijkertijd.

  • De apparatuur heeft een positieve werking op zowel bloedsomloop als metabolisme.

  • U heeft weinig tot geen belasting op de gewrichten.

  • Zowel huidstructuur als lichaamscontouren verbeteren aanmerkelijk.

Waarin begeleidt mijn personal coach mij nog meer?

De Bodytec Business Club bij Delft verzorgt niet alleen een personal training op de Miha-Bodytec. Uw personal trainer begeleidt u actief bij het afvallen en/of het fit worden. Denk hierbij aan:

  • Het opstellen van een voedingsschema;

  • Een stofwisselingsprogramma;

  • Unieke stretching technieken;

  • SMR (Self Myofascial Release met de Blackroll.

Trainingsmogelijkheden voor bedrijven uit Delft

Ook bedrijven en organisaties uit Delft kunnen terecht bij de personal training van de Bodytec Business Club. Wij bieden diverse financiële voordelen, vooral als u met meerdere collega's tegelijkertijd komt. Tot wel 4 collega's tegelijkertijd kunnen een training volgen onder één personal trainer. De training van 20 minuten maakt het tevens de ideale invulling van uw pauze, zodat u na werk direct naar huis kunt.

Al met al is de Bodytec Business Club de ideale personal trainingsomgeving in de buurt van Delft. Laat uw gegevens hierachter en uw personal trainer komt zo snel mogelijk bij u terug.  

Contact formulier