PERSONAL TRAINING NAALDWIJK

Personal training Naaldwijk

Ook u kunt gebruikmaken van de unieke personal training bij Naaldwijk van de Bodytec Business Club. Niet langer hoeft u uren door te brengen in de sportschool, maar kunt u in slechts 20 minuten fit worden door een full-body workout. Samen met uw personal trainer gaat u aan de slag op de Miha-Bodytec, welke gebruikmaakt van Elektro Musculaire Stimulatie (EMS-training). Hierdoor traint u elke grote spiergroep tegelijkertijd.

Wilt u meer weten over de personal training, of wilt u direct een proefles inplannen met uw personal coach uit Naaldwijk? Lees hieronder verder, of vraag direct een proeftraining aan.  

Hoe werkt de personal training?

Personal training bij Naaldwijk volgt u bij de Bodytec Business Club. Samen met uw personal trainer boekt u in 20 minuten enorme resultaten. U wordt gekoppeld aan de Miha-Bodytec, welke miljoenen natuurlijke elektrosignalen van het lichaam nabootst om spiercontracties te stimuleren. Niet alleen zorgt deze personal coaching voor een gelijktijdige training van alle 8 grote spiergroepen, ook stimuleert het ruim twee keer zoveel spiervezels als bij een normale workout.

Uiteraard bestaat uw personal training in Naaldwijk niet alleen uit de EMS-training. Ook zijn er diverse andere mogelijkheden:

  • Opstellen voedingsschema

  • Stofwisselingsprogramma

  • Stretching technieken

  • SMR (Self Myofascial Release) met de Blackroll

Voordelen van een workout op de Miha-Bodytec

De Miha-Bodytec biedt diverse voordelen ten opzichte van een 'normale' personal training in Naaldwijk. Enkele voordelen ten opzichte van andere coaching programma's zijn:

  • Full-body workout in 20 minuten;

  • Stimulatie van alle 8 grote spiergroepen tegelijkertijd;

  • Stimulatie van bloedsomloop en stofwisseling;

  • Zichtbare verbetering huidstructuur en lichaamscontouren;

  • Lagere belasting van gewrichten;

  • Afname rugklachten.

Coaching voor bedrijven uit Naaldwijk

De Bodytec Business Club biedt diverse personal training voordelen voor bedrijven en organisaties uit Naaldwijk. Tot 4 collega's tegelijkertijd kunnen met een personal trainer aan de slag met de EMS-training van de Miha-Bodytec. De training van 20 minuten maakt het de ideale invulling van uw pauze, zodat u na werk direct naar huis kunt.

Het overgrote deel van de personen die momenteel staan aangemeld bij de Bodytec Business Club, zijn afkomstig uit het zakenleven. Hierdoor kunnen wij ook u diverse voordelen bieden. Wilt u direct een personal trainer uit Naaldwijk inschakelen, en heeft u niet veel tijd voor uw personal training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.