PERSONAL TRAINING RIJSWIJK

Personal training Rijswijk

Wilt u ook gebruikmaken van een revolutionaire en tijdsefficiënte personal training in de omgeving van Rijswijk. Heeft u niet de tijd om uren en uren in de sportschool door te brengen, maar wilt u wel voldoende beweging krijgen en fit worden? Dan kunt u samen met een personal trainer van de Bodytec Business Club aan de slag. De personal training duurt maar 20 minuten, maar u krijgt in die tijd wel een full-body workout. Hoe? Lees er hieronder meer over, of vraag direct een personal training proefles bij uw coach aan.  

Waaruit bestaat de personal training?

De Bodytec Business Club bij Rijswijk biedt een unieke vorm van personal training. In maar 20 minuten boekt u dezelfde resultaten als met een full-body workout van 3 uur. Uw personal trainer koppelt u aan de Miha-Bodytec, waarmee Elektro Musculaire Signalen (EMS) naar alle grote spiergroepen worden gestuurd. De resultaten worden ruim acht keer zo snel behaald. Daarbij wordt bij een normale workout 40 tot 50% van de spiervezels gestimuleerd. Bij de bodytec personal training loopt dit op tot ruim 90% van de spiervezels.

Uiteraard bestaat de begeleiding van uw personal coach niet alleen uit de bodytec workout. U ontvangt tevens:

  • Voedingsadvies

  • Een stofwisselingsprogramma

  • Unieke stretching technieken

  • SMR (Self Myofascial Release) met de Blackroll

Waarom een personal training op de Miha-Bodytec?

De Miha-Bodytec bij Rijswijk is anders dan een 'normale' personal training. Enkele voordelen van de bodytec training ten opzichte van een normale coaching, zijn:

  • Tijdsefficiënt (ruim 8 keer zo snel als een normale training);

  • Stimulatie van alle grote spiergroepen tegelijkertijd;

  • Stimulatie van zowel bloedsomloop als metabolisme;

  • Lagere belasting van gewrichten;

  • Verbetering van zowel huidstructuur als lichaamscontouren.

Personal trainer voor bedrijven uit Rijswijk

Ook bedrijven en organisaties uit Rijswijk kunnen een personal trainer van de Bodytec Business Club inschakelen. Buiten diverse financiële voordelen is de personal training met de Miha-Bodytec de ideale invulling van uw pauze. Uw personal trainer begeleidt tot wel 4 collega's tegelijkertijd. Daarbij duurt de training maar 20 minuten, zodat u na uw werk direct naar huis kunt.

Het gros van de cliënten van de Bodytec Business Club bestaat uit cliënten afkomstig uit de zakenwereld. Hierdoor kunnen wij u diverse voordelen bieden. Wilt u meer weten over de personal training in Rijswijk, of wilt u een afspraak inplannen met uw personal coach. Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug. 

Direct contact opnemen