STOFWISSELINGSKUUR

Ervaringen: 

Deze drie weken hebben mijn leven veranderd. Ten tweede heb ik dankzij deze kuur mijn hele lijfstijl aangepast. Verder ben ik eindelijk weer tevreden met mijn lichaam. Ik kook nu bewuster, voel me fitter en ben minder moe. Voor het eerst in mijn leven heb ik geen jojo effect gehad na het afvallen. Helemaal top!

Maria (43)


Ik heb veel meer energie, zelfs in de fase, in die je calorieën reduceert, maar vooral ben ik 9% aan gewicht afgevallen. Mijn lichaam is nu weer veel strakker. De combinatie van voeding en sporten op deze manier werkte heel goed voor mij. Het programma is logisch opgebouwd en de voedingslijst is handig. De stabilisatie fase daarna heb ik als prettig ervaren en het hielp mij om op lange termijn het resultaat te kunnen behouden.

Richard (52)

De stofwisselingskuur is gebaseerd op een gedetailleerd voedingsplan, vitaalstoffen (micronutriënten), een homeopathisch middel en sporten. 

De kuur duurt drie weken en het stappenplan en de handleiding zorgt voor een duidelijke structuur.

Wat kunt u bereiken? *

  • Afbraak van lichaamsvet/vetdepots 
  • Zichtbare verandering van uw figuur
  • Verbetering van de huid/cellulite
  • Gereduceerd spiermassa verlies
  • 7-10 % gewichtsreductie *

* Het succes van de kuur is afhankelijk van de training, het sportprogramma en hoe goed men zich aan het beschreven stappenplan houdt.